Bilanpassning vid funktionshinder och handikapp

Att ta bilen när man vill är något som många tar för givet och är en del i att kunna ha en smidig och fungerande vardagssituation, men detta är inte självklart för alla. Har man ett handikapp eller funktionshinder kan det vara svårt och rent av omöjligt att köra en vanlig personbil och därför är det viktigt att man får hjälp med handikapp bilanpassning för att man ska kunna ta sig till sådant som arbete, skola eller bara ner till affären för att handla utan att behöva göra det till en stor och omständlig händelse. Inte heller lokaltrafiken och allmänna färdmedel är alltid tillgängliga för dem med handikapp och funktionshinder och då är bilanpassning absolut något som kommer att förenkla vardagen.

Man kan även få hjälp med bilstöd genom Försäkringskassan för att man inte ska behöva stå för hela kostnaden på egen hand, då måste man ha ett bestående handikapp och uppfylla vissa kriterier för att det ska gå igenom. Genom att vända sig till Worksystemlife.se så kan ni få hjälp med såväl information och ansökning av bilstöd som själva bilanpassningen och därför är dem det självklara valet när du vill ha professionell hjälp vid handikappanpassade bilar och fordon.

Bilanpassning med enkla medel​

Eftersom att alla förutsättningar ser olika ut beroende på vem det är som ska köra bilen är det viktigt att man vänder sig till ett företag och en verkstad som kan se till de individuella behoven och arbeta utifrån dem.

 Hos Worksystemlife.se har man lång erfarenhet av bilanpassning och kan med enkla och smidiga medel anpassa din bil utifrån just de behov som du har för att du ska kunna köra den helt på egen hand. Så för att läsa mer och komma i kontakt med företaget kan du alltid surfa in på deras hemsida.​