Ejuice vätska gör det roligare att sluta

​När man vill sluta röka kan man behöva en morot för att det ska fungera. En sådan morot kan vara elcigg vätska. ejuice finns nämligen i många olika smaker och även med olika halter av nikotin. Det gör att du själv kan bestämma hur mycket nikotin som du får i dig samt vilken smak som du vill röka. Många gillar fruktiga smaker som till exempel äpple, citron och jordgubb på ejuice, andra föredrar lite roligare smaker som coca cola, tiramisu och bubblegum. 

Det finns någonting för alla när man vill sluta röka och du får samtidigt i dig det nikotin som du behöver. Givetvis finns det även vanlig tobakssmak för den som trots allt uppskattar smaken av en cigarett. Du kan dra ned på nivån med nikotin allt eftersom och därmed bli helt rökfri även från elcigg. Dock säger du hejdå till alla gifter som tobak innehåller så fort du byter.

Billigt med ejuice

Det är mycket billigare att köpa ejuice än det är att köpa cigaretter. 10 ml av vätskan räcker till ungefär 10 paket, samtidigt så betalar du samma summa för 10 ml som du betalar för ett paket idag. Det innebär att det är 10 gånger så billigt att röka ecigg som det är att röka vanliga cigaretter. Givetvis kostar det en liten slant innan dess att man har kommit igång, men det finns många startkit till riktigt bra priser som har precis allt det som du behöver för att du ska kunna byta till ecigg redan idag. 

Antingen kan du beställa online eller gå in i en e cigg butik nära dig. Oavsett vad du väljer kan du ta steget mot ett hälsosammare liv redan idag, och när du väl har kommit igång med ecigg kommer detta vara någonting som du aldrig kommer att ångra, det är helt enkelt bättre.​