Satsa på pizzastål till ugn

En smart sak att satsa på, det är pizzastål till ugn. När det gäller pizzastål till ugn så är det ett bra alternativ till pizzastenen. Ett pizzastål fungerar på samma sätt som en pizzasten, men är tillverkad i stål. Fördelen med att använda stål före sten är att med stålen så får du en högre värme samt att stålet i sig är okrossbart. Du kan hitta olika varianter av detta stål för pizza hos ActLife7. Bland annat:

  • Light
  • Classic
  • Norrland

En Light väger 5 kilo medan både Classic och Norrland väger 9 kilo. De två sistnämnda har en obegränsad kapacitet att tillverka bröd och pizza på, medan Light klarar att baka 5 pizzor eller 15 tunnbröd på raken innan den måste återhämta sin värme i cirka 15 minuter.

Pizzastålet i ugnen ger dig goda pizzor

Det gourmetstål som du kan köpa hos ActLife 7 gör att du kan baka pizza och bröd snabbt och enkelt. Med detta pizzastål till ugn så kan du baka en pizza på två minuter och tunnbröd på en minut. Det med smaker som annars bara blir i en vedeldad ugn.

Du som vill kunna göra en riktigt god pizza hemma i din egen ugn, du ska definitivt satsa på ett pizzastål. Fördelen med detta stål är att du även kan ha det som ett stekbord samt att den går att använda tillsammans med gasol/kol grill och även på induktionshällar.

Köp ett pizzastål till din ugn

Hos ActLife7 kan du hitta en mängd olika varianter av pizzastål att välja på. I denna butik finns det även smarta tillbehör som brödspade, deg och stekskrapa, pizzaskärare, samt mycket mer.